Na ulasku u varošicu Guču, putujući krivudavim drumom preko raskošne planine Jelice, dočekuje Vas objekat nestvarne lepote, potpuno uokviren ljubavlju i cvećem, koji je po svojim karakteristikama i primamljivim sadržajima koje pruža gostima, odabran od stručne PANACOMP logistike u “mrezu PANACOMP gostoprimstva” za jedan od najkvalitetnijih kapaciteta u Srbiji. Time Brvnara “MUSTRA” zaslužuje posebne preporuke.

Brvnara Mustra 01

Ukupan smeštajni kapacitet brvnare se sastoji od 11 ležaja u 6 tradicionalno uređenih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica na tri nivoa, prilagođen potpunom uživanju u prirodnim i kulturnim blagodetima centralne Srbije i boravku porodica ili manjih društava. Objekat je izgrađen od najkvalitetnijeg drveta crnog bora čiji miris, maštovita obrada po mustrama majstora drvodeljstva iz prošlih vekova, i ambijentalna toplina, omogućava zanosni smiraj misli, pružajući posebno zadovoljstvo posetiocu. Udoban drveni nameštaj, dva vrhunski uređena kupatila i brižljivo odabrana oprema od prirodnih materijala svake smeštajne jedinice, je upotpunjena prostranim dnevnim boravkom i raskošno dekorisanom trpezarijom, uz koju se nalazi potpuno opremljena kuhinja.

Brvnara Mustra 02

Ljupki, vrhunski dekorisani prostori uz kamin su uobičajeno mesto druženja gostiju tokom čitave godine, a posebno zadovoljstvo pružaju gostima u zimskim večerima, kada čitav kraj obuhvati snežna belina, tanano odražavajući istinsku idilu. Za uživanje tokom letnjih dana, gostima su na raspolaganju prijatne prostrane terase pune cveća i ukrasnog zelenila sa pogledom na Guču, mirisne proplanke i livade uokvirene gustom četinarskom i listopadnom šumom, sa ozidanim kaminom, prostorima za roštilj ili pripremu kotlića.

Brvnara Mustra 03

Iza ove nesvakidašnje brvnare pruža se prostranstvo šljivika, da podseća na duh marljivih predaka i njihovu ljubav koju su “utkali” u svoja pokolenja.
Umilni cvrkut ptica i umirujuća lepota okolne prirode se ponekad uzburkaju zvukom konjičkog kasa sa zaprega koje vuku raskošne fijakere i uveseljavaju svakog gosta.

Brvnara Mustra 04


Kada i nema mladenaca da uživaju u ovoj zabavi, potrebno je doživeti ovakvu radost radi jednostavnijeg pogleda ka budućnosti!

Ponosni na jedno od tradicionalnih obeležja porodice Broćić, njeni najmljađi članovi su obnovili tradiciju i osnovali Konjički klub “Svetomir Broćić”, koji ima 16 rasnih grla, sa podmladkom, profesionalne trenere i ekipe za obuku jahanja svih kategorija ili organizaciju “endurance” takmičenja izdržljivosti. Ova pogodnost edukativnog sadržaja je veoma značajna brojnim porodicama iz Srbije i inostranstva, koje svoje mlade podstiču ka razvijanju sistema vrednosti, zdravog života, ljubavi prema životinjama i drugim vrlinama, radosno se družeći i istovremeno učeći, obogaćeni nesvakidašnjim doživljajima.
Onima koje privlači istraživanje prirode ili upoznavanje tradicije, preporučuje se odlazak do Rćanske Pećine, sela Dubac, Kotraža, Goračići …..Ishrana po tradicionalnim receptima je po izboru i volji gostiju u restoranu “Zlatna potkovica” ili u čuvenoj kafani “Dačo”.

Brvnara Mustra 06

Ostaje u dugom sećanju razgovor sa mudrim gorštacima ovog kraja ili tradicionalni specijaliteti, koji se uz zvuke najboljih majstora trube služe u restoranu  “Zlatna potkovica”, koji je takođe porodična vrednost  i jedan od najboljih restorana u Srbiji : kajmak, proja, sir, prsuta, gibanica, zeljanica, kavurma, teleća glava u skembetu, svadbarski kupus, jagnjeće, teleće, praseće pečenje, su neki od specijaliteta ovog kraja.


+381 60 579 7777  
milos@mustra-guca.com

SABOR TRUBAČA 2019. REZERVIŠITE NA VREME ;)

SABOR TRUBAČA 2019. REZERVIŠITE NA VREME ;)

Dobro došli, dobrima došli!

Detaljnije

Smeštaj

Smeštaj

Ne osećajte se kao kod kuće ;)

Detaljnije

Hrana i piće

Hrana i piće

O hrani i piću ne razgovaramo :)

Detaljnije

Prijatelji